|
Artur Boruc
|
|
08-07-2009, 07:29 AM
|
|||
|
|||
|
Artur Boruc
kupiłem akcje Artura Boruca no i się nie zawiodłem myśle że jego ostatnie dobre osiągi są efektem szczerego wywiadu chyba w rzeczpospolitej . Juz sporo na nim zarobiłem ale jak myślicie czy długo będzie utrzymywał jeszcze tendencje wzrostową ?
|
|||
|
08-07-2009, 04:58 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Artur Boruc
Jeśli udało by mu się coś zrobić w dziedzinie, w której jest (był) dobry czyli w sporcie wówczas ma szansę na trwalsze wzrosty.
Giełda Gwiazd | Plotki i wiadomości z życia gwiazd notowanych na giełdzie gwiazd | Donosy każdego na każdego |
|||
|
08-07-2009, 09:32 PM
|
|||
|
|||
|
przeczytałem że nigdy nie był tak gruby jak teraz na treningu więc sprzedałem jego akcje i zainwetsowałem w Piudziana na Boruca przyjdzie jeszcze czas wróci do formy ( tak myśle ) jak tylko upora się z problemami rodzinnymi i zmieni klub
|
|||
|
09-07-2009, 08:48 AM
|
|||
|
|||
|
Oby mu się udało zmienić klub. Dudek taki dobry, tak zmieniał i co dziś robi, kto o nim coś wie. A Boruc fakt jest grupy i tyle, on już kończy karierę.
Giełda Gwiazd | Plotki i wiadomości z życia gwiazd notowanych na giełdzie gwiazd | Donosy każdego na każdego |
|||
|
15-07-2009, 08:33 AM
|
|||
|
|||
|
Akurat tutaj się nie zgodze ma 29 lat więc może jako bramkarz grać nawet 10 lat a ostatnio w sparingach gra świetnie co zaaowocowało tym że Celtic nie chce się go pozbywać.i mamy przyczyne tych dobrych notowan.
|
|||
|
05-09-2009, 07:22 PM
|
|||
|
|||
|
Dzis meczyk. Boruc w dobrej formie ponoc. Zobaczymy co pokaze i jak jego gra wplynie na kurs jego akcji
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc