|
Nelli Rokita - hitem lata
|
|
05-07-2009, 01:11 PM
|
|||
|
|||
|
Nelli Rokita - hitem lata
Od kilkunastu dni akcje Nelli Rokity drożeją z dnia na dzień. Nie wiem czy zauważyliście to. Wszyscy, którzy graja na jeden wzrost i zaraz sprzedają akcje muszą być rozczarowani. Okazuje się, że akcje Nelli po jej wypowiedziach na temat niepłodności rosną systematycznie. Ciekawe czy uda się jej osiągnąć swoje maksimum, od początku pojawienia się jej akcji na giełdzie?
Giełda Gwiazd | Plotki i wiadomości z życia gwiazd notowanych na giełdzie gwiazd | Donosy każdego na każdego |
|||
|
06-07-2009, 04:39 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Nelli Rokita - hitem lata
osiągnąć jej się udało, ale ile ona się będzie jeszcze piąć??? To zaczyna być nużące
|
|||
|
07-07-2009, 10:20 AM
|
|||
|
|||
|
Dla tych, którzy maja jej akcje to ciekawe doświadczenie. Ja osobiście kilka razy kupowałem i sprzedwałem jej akcje.
Giełda Gwiazd | Plotki i wiadomości z życia gwiazd notowanych na giełdzie gwiazd | Donosy każdego na każdego |
|||
|
07-07-2009, 05:15 PM
|
|||
|
|||
|
no dobrze, ale z wykresu widać, że jej akcje zaczęły rosnąć mniej więcej 20 czerwca. jeśli ktoś kupił wtedy te akcje, które ciągle dają zysk to trzymałby je pewnie aż do teraz. A niektórzy którzy wydali wszystkie pieniądze na jej akcje mogą już teraz nawet chcieć, żeby te akcje wreszcie nie pięły się w górę i można by było się ich pozbyć, by zainwestować w coś innego
|
|||
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|

Szukaj
Użytkownicy
Kalendarz
Pomoc