| Ankieta: Czy Kupicha da jeszcze zarobić w czerwcu? Ankieta jest zamknięta. |
|||
| Tak | ![]() ![]() |
1 | 33.33% |
| Nie | ![]() ![]() |
2 | 66.67% |
| Nie wiem - i tak go nie kupię | ![]() ![]() |
0 | 0% |
| Razem | 3 głosów | 100% | |
| *) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
|
Kupicha
|
|
04-06-2009, 10:33 PM
|
|||
|
|||
|
Jak myślicie, czy Kupicha jeszcze ma szansę drożeć, czy to już zjazd po równi pochyłej, bo to taka gwiazda jednego sezonu? Pytam, bo dzisiaj zarobiłem wprawdzie na nim jakieś grosze, ale zastanawiam się czy warto w ogóle jeszcze w niego inwestować. Tak w ogóle to ciekawe ile z obecnych gwiazd za rok będzie całkowicie wyblakłych...
|
|||
|
04-06-2009, 10:36 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Kupicha
Z tego co ja wiem to w wakacje Kupicha gra po festynach i nie ma czasu na skandale. Chce zarobić bańkę zyla
Giełda Gwiazd | Plotki i wiadomości z życia gwiazd notowanych na giełdzie gwiazd | Donosy każdego na każdego |
|||
|
04-06-2009, 10:39 PM
|
|||
|
|||
|
Po pierwsze: Ty zarobiłeś, a ja spadłem 10% ;P
Po drugie: W ankiecie powinna być opcja; "Tak, ale momentami", dlatego moją podciągnołem pod "Tak" Po trzecie: Włącz sobie 31 dniowy wykres notowań Kupichy i sam zauważysz, że stosunkowo spada, ale jeżeli przyjrzysz się uważniej, to spotkasz też śladowe skoki i spadki. Ogólnie rzecz biorąc - Tak zarobisz na nim, jeżeli trafisz w moment skoku 3 - 4 procentowego :/ Więcej może wyciągniesz jak wymyśli nową piosenkę ;P Pozdro |
|||
|
04-06-2009, 10:48 PM
|
|||
|
|||
|
właśnie wyczytałem, że nagrał nową piosenkę, he, he, ale szybko zareagował
|
|||
|
04-06-2009, 10:50 PM
|
|||
|
|||
|
Zdolny facet i rymuje dobrze ;D
|
|||
|
10-06-2009, 10:37 AM
|
|||
|
|||
|
Czytałem, że Kupicha w te wakacje chce zarobić milion zł. Jak mu się uda to będzie głośno o tym
Giełda Gwiazd | Plotki i wiadomości z życia gwiazd notowanych na giełdzie gwiazd | Donosy każdego na każdego |
|||
|
11-06-2009, 12:29 AM
|
|||
|
|||
|
no cóż. właśnie zainwestowałem w kupichę i zauważyłem, że nie tylko ja...
|
|||
|
11-06-2009, 12:18 PM
|
|||
|
|||
|
Na razie coś mu nie wychodzi ;P
|